NOTA DE INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

 

S.C. SORIN MIHAI, Utilaje pentru Prelucrarea Lemnului S.R.L., este o companie care are ca obiect de activitate Activitati de consultanta pentru afaceri si management si care isi propune sa ofere servicii performante clientilor sai. Firma noastra acorda o mare importanta informarii clientilor, astfel incat incepand cu data de 25.05.2018, data de intrare in vigoare a Regulamentului General privind Protectia Datelor (RGDP), dorim sa va asiguram ca S.C. SORIN MIHAI, Utilaje pentru Pelucrarea Lemnului S.R.L. acorda o atentie deosebita protectiei datelor cu caracter personal, atat in ceea ce priveste prelucrarea si libera circulatie a acestora, administrarea in conditii de siguranta si nu numai, pentru scopurile specificate, cat si in ceea ce priveste drepturile persoanelor vizate si modalitatile concrete de exercitare a acestora.

S.C. SORIN MIHAI, Utilaje pentru Prelucrarea Lemnului S.R.L. prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de compania d-voastra , in conformitate cu RGDP si legislatia aplicabila, in scopuri asociate activitatii de servicii si comerciale in cadrul executarii / derularii contractului / contractelor incheiate cu societatea noastra, cum ar fi: ofertare, contractare, facturare, etc..

Datele companiei d-voastra, inclusiv cele cu caracter personal, folosite in derularea contractului (nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail ale reprezentantilor legali sau ale persoanelor de contact ale companiei d-voastra) NU vor fi transferate in afara teritoriului Romaniei.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele. Refuzul d-voastra determina insa imposibilitatea derularii activitatilor pentru scopurile mai sus indicate.

Daca unele din datele despre d-voastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

In conformitate cu prevederile RGDP si ale legislatiei aplicabile, mentionam ca puteti beneficia de urmatoarele drepturi aferente prelucrarii datelor cu caracter personal: (1) dreptul de a fi informat, (2) dreptul de acces la date, (3) dreptul la rectificare, (4) dreptul la stergerea datelor (dreptul de a fi uitat),(5) dreptul la restrictionarea datelor, (6) dreptul la portabilitatea datelor, (7) dreptul la opozitie, (8) dreptul de a nu fi subiect al unei decizii individuale automate, (9) dreptul de a va adresa autoritatilor sau de a apela la o instanta de judecata.

 

Drepturile mentionate mai sus, cu exceptia celor prevazute la pct. (9) pot fi exercitate printr-un mesaj scris, comunicat la adresa [email protected] sau la adresa sediului social al S.C. SORIN MIHAI, Utilaje pentru Prelucrarea Lemnului S.R.L.: Brasov, str. De Mijloc, nr. 183, cod 500064.

Va multumim pentru increderea pe care ne-ati acordat-o si va asiguram ca va vom oferi in continuare serviciile si produsele pe care le doriti.