Ferastraie circulare de retezat, tip “pendula”

“Retezarea” este o operatie de prelucrare a lemnului masiv necesara in orice unitate de productie.

Cu ferastraiele de retezat manuale din seria OptiCut C puteti reteza la lungime reperele Dumneavoastra, eficient si in conditii de siguranta, acestea fiind certificate conform normelor de protectia muncii.

Seria OptiCut C cuprinde urmatoarele modele:

OptiCut C 50 – retezare manuala, sigura si rapida

OptiCut C 50 este un ferastrau de retezat cu panza sub masa de lucru, cu dispozitiv pneumatic de fixare a reperelor, protectie contra accesului si declansarea comenzii de taiere cu ambele maini. Ferastraul poate fi dotat optional cu trenuri cu role in zona de alimentare si evacuare. Datorita fixarii pneumatice a reperelor si a ghidajelor pendulare exacte se obtine o precizie ridicata a lungimii si a unghiurilor de taiere.

Opticut_C_50

 

OptiCut C 700 – retezare manuala, sigura si rapida, pentru sectiuni mari

OptiCut C 700 este ideala pentru prelucrarea cherestelei cu sectiuni mari si a grinzilor. Modelul dispune de aceleasi dotari si avantaje ca si OptiCut C 50.

OptiCut_C_700


 

Weinig EasyStop: Primul pas pentru automatizarea masinilor de prelucrat manuale

Sistemul automat de pozitionare Easy Stop poate fi conectat la aproape orice masina de taiat la lungime, de gaurit sau frezat. Prin preluarea operatiei de pozitionare a reperelor sistemul va ajuta sa obtineti o prelucrare mai rapida, mai confortabila si mai precisa.

Operarea este simpla si intuitiva prin unitatea de comanda OptiCom Pro. Datorita acesteia sunt posibile o serie de avantaje printre care posibilitatea de conectare a unei imprimante sau de integrare in retele ethernet.

Sistemul dispune de dotari tehnice moderne, de calitate superioara, care asigura precizia si rapiditatea de pozitionare precum si durata lunga de viata a sistemului.

Este posibila utilizarea a 3 moduri de lucru:

  • folosirea sistemului pe post de opritor pentru asezarea reperelor intr-o pozitie exacta, prestabilita;
  • transportul exact al reperelor prin impingerea in pozitia dorita;
  • pentru prelucrarea de repere care nu au unghiuri perfecte de 90 grade;

Este de asemenea posibila alegerea intre producerea de repere individuale sau producerea de repere in baza unei liste de repere. In cazul celei de a doua variante se iau in considerare criterii precum lungimea, prioritatea, numarul existent si cel impus de repere iar taierea fiecarui reper brut este optimizata.

EasyStop