DK90
Sistem alimentat manual de tivire si taiere ulterioara pentru cherestea, dulapi si prisme mici

In fabricile mici si mijlocii de cherestea DK90 este utilajul perfect in completarea unui gater sau a unui ferastrau panglica.

 

CombimesLine
Sistem universal de tivire si taiere ulterioara pentru cherestea, dulapi si prisme mici

Cu o capacitate de 25 tacte per minut CombimesLine este o instalatie robusta care asigura, chiar si in conditii dificile, rezultate deosebite de productie si un grad ridicat de exploatare a materiei prime.

Procedeul de masurare si aliniere a reperelor este patentat iar spectrul de utilizare este larg datorita multitudinii de ferastraie de tivire si taiere ulterioara.

 

Combi TELine
Sistem de spintecare si tivire pentru cherestea, dulapi si prisme

Cu aceasta instalatie este posibila, datorita software-ului eWood, o optimizare completa a produselor pe latime, lungime, valoare.

Transportul reperelor se realizeaza cu ajutorul unor lanturi cu dinti si a unor opritoare (patent EWD) iar zona de manipulare este separata de zona de masurare si aliniere.

 

OptimesLine
Sistem de tivire complex, de mare capacitate

OptimesLine asigura valoare adaugata maxima la o capacitate de 30 – 40 – 50 tacte/ minut. Fiind un sistem foarte flexibil acesta poate fi dotat, in functie de cerinte si specificul unitatii de productie, cu diverse mecanizari in zona de manipulare a cherestelei, cu diverse sisteme de masurare, inclusiv masurare a calitatii si cu diverse ferastraie cu panze circulare.

Alimentarea sistemului se poate realiza din stanga, dreapta sau din ambele parti.

 

OptiDriveLine
Sistem de tivire de mare capacitate
Asigura un grad maxim de exploatare la o capacitate de peste 20.000 bucati cherestea/ schimb, avand o capacitate constanta de 50 bucati cherestea/ minut.

In functie de spatiul disponibil masurarea cherestelei brute se poate efectua la transportul longitudinal sau transversal al acesteia.

 


 

Combimes-3