Fondata in 1990, SORIN MIHAI – Utilaje pentru Prelucrarea Lemnului S.R.L., a fost creata, pentru a veni in ajutorul celor care doresc sa prelucreze lemnul cu masini si tehnologii competitive de nivel european. De la infiintare, firma reprezinta in Romania unele dintre cele mai mari firme producatoare de utilaje pentru industria lemnului, lideri mondiali in domeniu.

Ulterior, gama de servicii oferite s-a extins iar activitatii de consultanta si vanzare i s-au adaugat activitati de montaj, punere in functiune, scolarizare personal, asistenta tehnica si service atat in perioada de garantie cat si post-garantie. Odata cu darea in functiune a noului sediu activitatea a fost completata cu furnizarea din depozitele proprii, in primul rand, a pieselor de uzura si de schimb pentru masinile si instalatiile livrate precum si a altor materiale necesare in procesul de prelucrare a lemnului: scule, dispozitive, adezivi si solutii de curatare/separare.

In cadrul procesului de dezvoltare si modernizare fabricile de prelucrarea lemnului din tara noastra au nevoie de proiecte tehnologice complexe pentru linii de productie iar firma SORIN MIHAI SRL ofera si realizarea acestora in completarea activitatii de consultanta.  

 

TOTUL DE LA UN SINGUR FURNIZOR:

  • Produse fiabile de calitate superioara
  • Gama complexa de produse pentru prelucrarea lemnului masiv pornind de la debitarea bustenilor pana la obtinerea produsului finit
  • Consultanta acordata de specialisti cu experienta vasta in domeniul prelucrarii lemnului
  • Service si piese de schimb pentru utilajele oferite
  • Proiecte tehnologice complexe pentru linii de productie