NOUL PROFIMAT  – SIGUR, RAPID, FLEXIBIL RINDELUIRE SI PROFILARE DE CALITATE WEINIG

NOUL PROFIMAT  – SIGUR, RAPID, FLEXIBIL
RINDELUIRE SI PROFILARE DE CALITATE WEINIG

Noua serie de masini de rindeluit si profilat, destinata producatorilor mici si medii, calca pe urmele solutiilor WEINIG verificate in timp, se bazeaza pe punctele forte ale acestora, le optimizeaza si le completeaza cu caracteristici moderne.
In ciuda diverselor dezvoltari amplasarea noului Profimat nu necesita mai mult spatiu decat modelele comparabile, anterioare.
Odata instalat va bucurati cu noul Profimat de un confort ridicat de operare si de o functionare impresionanta. Reglajele sunt mai rapide si mai usor de realizat ca niciodata.

Noul Profimat exista in doua versiuni forte – Profimat 30 si Profimat 50.
Indiferent pe care o alegeti profitati de urmatoarele caracteristici:
Totul sub control
Profimat-ul dispune, la cerere, de un pachet de comanda inteligent pentru producerea repetata a reperelor de acelasi fel printr-o apasare de buton – incl. display de 10,1” cu ghidarea intuitiva a operatorului. Latimea si grosimea sunt pozitionate astfel automat la o valoare impusa. Alternativ, masina poate fi comandata manual.
Grad maxim de confort, siguranta si eficienta
Operabilitatea intuitiva a utilajului Profimat asigura timpi scurti necesari reglajelor, o siguranta ridicata a operatorului, confort de operare cu comenzi simple. De asemenea utilajul este deosebit de eficient din punct de vedere energetic.
Buna functionare si precizie
Datorita batiului robust, turnat, al masinii si a arborilor de calitate WEINIG Profimat asigura o calitate superioara a suprafetelor tuturor reperelor.
Posibilitatea de prelucrare a latimilor mari
Pentru cei care intentioneaza sa prelucreze latimi mari, este disponibil optional Profimat-ul cu o latime de lucru de 260 mm. Latimea standard de lucru este 230 mm.
 
DIFERENTE MICI, DAR SEMNIFICATIVE

PROFIMAT 30 PROFIMAT 50
» cofigurabil cu 4 sau 5 arbori » cofigurabil cu 5 sau 6 arbori
» viteza de avans de pana la 15 m/min » viteza de avans de pana la 30 m/min
» turatia arborilor de 6.000 rot/min

 

» turatia arborilor de 7.000 rot/min (optional 8.000 rot/min)
» Adecvat pentru prelucrarea de lemn de esenta tare si pentru operatii de spintecare