Va invitam la un eveniment alaturi de partenerii nostri Grupul WEINIG și firma Esterer WD GmbH

Vedem cum în ultimii ani, în toate domeniile de activitate, se dezvoltă într-un ritm alert tehnologii moderne concepute pentru utilizarea cât mai eficientă a resurselor și pentru maximizarea valorii adăugate.

Astfel în domeniul tehnologiei de prelucrare a lemnului ofertanții apelează la elemente inovatoare cum ar fi inteligența artificială folosită la scanarea lemnului în vederea obținerii unui grad maxim de exploatare a acestei resurse valoroase.

Tehnologii moderne folosite încă de la prelucrarea primară a lemnului și apoi în domeniul spintecării și retezării cherestelei în vederea eliminării optime a defectelor, tendințe și cerințe ale pieței, utilizarea lemnului în domeniul construcțiilor precum și exemple de soluții folosite în practică reprezintă tematica unui simpozion, pe care îl organizăm din dorința de a vă transmite informații de ultimă oră din domeniul prelucrării lemnului.

Împreună cu partenerii noştri – Grupul WEINIG și firma Esterer WD GmbH vă invităm la acest eveniment în data de 19.10.2023 și 20.10.2023 la sediul firmei SORIN MIHAI SRL din  Braşov, Str. De Mijloc 183.

 

Programul simpozionului se va desfăşura după cum urmează:

19.10.2023 :

  • 10:00 – Valorificarea maximă a lemnului prin tehnologii moderne în fabrica de cherestea – Ivan Ojdanic – Esterer WD GmbH
  • 11:30 – Pauza de cafea
  • 11:45 – Optimizare și inteligență artificială la croirea lemnului – Henning Dresel – Grupul Weinig
  • 13:15 – Pauză de masă
  • 14:00 – Diverse variante de instalații de spintecare și retezare cu scanere – Andreas Gafus – Grupul Weinig

 

20.10.2023 :

  • 09:30 – Linii pentru prelucrarea lemnului destinat domeniului construcțiilor – Rafael Wolanin – Grupul Weinig

 

VĂ AŞTEPTĂM CU DRAG !