0268 472 159
office@sorinmihai.ro

Utilaje Weinig - Rindeluire și profilare

Maşini automate de rindeluit şi profilat pe 4 feţe

Soluţii puternice
care vă fac şi mai puternici în lupta cu concurenţa

Maşinile de rindeluit şi profilat sunt destinate prelucrării longitudinale a produselor din lemn masiv dar şi a celor din alte materiale cum ar fi MDF, materiale plastice sau alte materiale asemănătoare. La o trecere produsele pot fi rindeluite, profilate şi/sau spintecate, reperele fiind transportate prin maşină cu ajutorul mai multor role de avans.

Datorită unei varietăţi de configurare a arborilor, a utilizării arborilor universali, utilizării de unităţi pentru spintecare şi de suporţi pentru pânzele circulare, posibilităţile de utilizare sunt aproape nelimitate! Weinig AG este fără îndoială liderul de piaţă în domeniul automatelor de rindeluit şi profilat şi stabileşte continuu noi puncte de referinţă datorită combinaţiei dintre experienţă şi inovaţie.

Oferta actuală cuprinde 5 serii de modele:

Cube, rindeluire pe 4 feţe, cu reglaje automate – rapid, precis şi eficient

Mai rindeluiţi sau aţi trecut deja la Cube?

WEINIG continuă să transforme tradiţia în progres. Cu Cube se merge un pas înainte.

 • repere perfect dreptunghiulare şi drepte la o singură trecere
 • modificare rapidă a dimensiunii în timpul funcţionării maşinii
 • reducerea puterii de exhaustare cu până la 60%

Variomat, cea mai flexibilă maşină pentru micile ateliere de prelucrare a lemnului masiv

Tehnologia noastră – avantajele dvs.: datorită sistemului WEINIG Memory şi a tehnologiei PowerLock, sculele utilajului Variomat se pot schimba uşor în intervalul câtorva secunde. Odată produs şi salvat, un profil poate fi oricând produs din nou cu o precizie maximă şi cu un efort minim de reglare a utilajului. Vă stau la dispoziţie 2 modele cu 4 - 5 arbori.

Unimat serie cu tehnologie convențională de scule

Conceptul de mașină universală și flexibilă rezolvă fiecare sarcină care este pusa mașinilor universale de rindeluit.

Unimat înseamnă calitate pentru zilele grele. Nici-o mașina de rindeluit nu se află în atât de multe fabrici din atât de multe țări ca și Unimat-ul Weinig. Prin aceasta este Unimat-ul cea mai testata mașină de rindeluit și profilat, care a fost construită vreodată. Puternic în seriile de mică și de mare fabricație și în fabricile cu mai multe schimburi, cu un finisaj remarcabil al interfeței.

Ceea ce Dvs. construiți mereu din lemn masiv sau inlocuitor de lemn ca MDF sau chiar plastic – produse ca ferestre și uși sau produse individuale – în orice caz trebuie să corespundă calitatea și să fie asigurată eficiența.

Seria Unima indeplinește toate aceste cerințe. De la Unimat 200 până la Unimat 800. Dar și soluțiile speciale sunt perfect acoperite, ca de exemplu ferăstrăul de înaltă capacitate Unimat 23 SP sau mașina de rindeluit cu lamele Unimat Super 4. Și în jurul mașinii va construiți producția personalizată: scule, sisteme de măsurare, de reglare, mașini de șlefuit si automatizări. Totul dintr-o singura sursă. Totul de la Weinig. Productivitate fără limite. Orientată inteligent și consecvent la practica Dvs. zilnică.

Seria Powermat: maşini revoluţionare pentru unități de producție moderne

Prelucrare foarte rapidă a lemnului masiv, a altor materiale precum MDF-ul sau chiar a materialelor plastice, chiar și în cazul celor mai mici serii. Raţional şi profitabil. Echipare – cât ai clipi. Scule compacte, ușor de mânuit. Rezultatul - o calitate fără precedent. 

Credeţi că este o viziune? Nu, este noua serie Powermat de la WEINIG. O tehnică revoluţionară pentru toate unităţile, de la cele mici, meşteşugăreşti, până la cele mari, complet automatizate.

Care sunt cerinţele dumneavoastră?  Decizia vă aparţine. Alegeţi  dintr-o gamă variată. De la primul model Powermat 600 până la marele şi complet automatizatul Powermat 2500. În jurul maşinii vă construiţi singuri producţia individuală. Scule, sisteme de măsurare, ajutoare de reglaj, maşini de ascuțit scule şi automatizări.Totul de la un singur furnizor - WEINIG. Productivitate fără limite. Adaptat în mod inteligent şi consecvent la activitatea dumneavoastră zilnică. 

Powermat – atuurile noastre:

 • Productivitate cu un potenţial excelent
 • calitatea perfectă a suprafeţelor rindeluite
 • cei mai scurţi timpi de schimbare a sculelor
 • posibilitatea repetabilitaţii mari a diverselor profile
 • soluţie optimă pentru orice cerinţă
 • reglare rapidă şi simplă
 • deservire confortabilă şi uşoară
 • siguranţă maximă de lucru
 • cea mai bună integrare în sistemele WEINIG existente

Seria Highspeed de la WEINIG şi WACO

Cu maşinile de rindeluit de mare viteză ale GRUPULUI WEINIG transformaţi, în cel mai scurt timp, o stivă uriaşă de lemn în mai multe stive de repere valoroase.

Seria Highspeed reprezintă cea mai înaltă treaptă a calităţii în construcţia maşinilor de rindeluit. Utilaje de rindeluit și profilat robuste, masive, de mare capacitate, cu viteze de avans de până la 800 m/min. Suprafeţele obţinute sunt incredibil de curate. Atât de perfecte, încât mulţi renunţă chiar şi la şlefuit.

Alegeţi, în funcție de cerinţele dumneavoastră, dintr-o gamă de utilaje specifice. De la modelul de start Hydromat 3500 până la puternicul Hydromat 6000. În jurul maşinii vă clădim producţia dumneavoastră individuală. Sisteme de automatizare, scule, sisteme de măsurare, elemente de reglaj şi maşini de ascuțit.Totul de la acelaşi furnizor.

Toate maşinile pot fi dotate cu diferite opţionale pentru fiecare cerinţă individuală de utilizare. În plus Weinig livrează tot ce ţine de funcţionarea optimă a maşinilor de profilat şi rindeluit, începând de la scule, maşini de ascuţit, tip Rondamat, aparate OptiControl de măsurare a sculelor, soluţii complete de automatizare şi proiectare.

Maşină dublă de formatizat (CPC) – ProfiShape

Cu maşina dublă de formatizat este posibilă profilarea longitudinală şi transversală prin trecere. Reperele trec pe transportorul cu lanţ prin dreptul tuturor agregatelor de prelucare, fiind fixate pe suprafaţa de referinţă printr-un sistem de presare de sus. Din acest motiv reperele sunt prelucrate mereu cu faţa în jos. Diverse prelucrări precum nut şi feder, tivire, tăiere și așchiere sunt efectuate de ProfiShape cu mare uşurinţă.

Maşina dublă de formatizat este ideală pentru prelucrarea reperelor din lemn masiv, a materialelor pe bază de lemn şi a altor materiale de spintecat.

Avantajele ProfiShape:

 • prelucrare transversală şi longitudinală, cu o singură instalație, a unei multitudini de materiale
 • realizarea nutului şi a federului la lamele
 • tăieri în unghi și/sau înclinate
 • exactitate excepţională a profilelor
 • precizie la repetabilitate
 • cei mai scurţi timpi de schimbare a sculelor
 • capote adaptate ale sculelor pentru îndepărtarea optimă a aşchiilor şi reducerea costurilor de energie

Vă stăm la dispoziţie. Dotăm maşina ProfiShape în funcţie de cerinţele dumneavoastră!