0268 472 159
office@sorinmihai.ro

Utilaje Weinig - Centre de prelucrare pentru ferestre

Centre de prelucrare pentru ferestre

Flexibilitate şi capacitate pentru orice cerinţă

Fiecare dintre clienţii dumneavoastră are nevoie de un alt sistem de ferestre? O mulţime de dorinţe speciale? Atunci aveţi nevoie de flexibilitate la producerea ferestrelor!

Cu noua generaţie de maşini de la WEINIG puteţi produce pe un centru de prelucrare de talie mijlocie, fără să fie nevoie de schimbarea sculelor, mai multe sisteme de ferestre. Acest lucru e posibil cu procedeul Profil-Splitting, datorită căruia se poate produce o multitudine de profile prin repartizarea inteligentă a sculelor şi poziţionarea tuturor arborilor axial şi radial unii faţă de alţii.

Weinig vă oferă ,,Know-How-ul’’ necesar: programul se poate folosi atât la maşina individuală Unicontrol 6, cât şi la Unicontrol 12, şi chiar şi la linia de ferestre automată UC-Matic care efectuează şi operaţiile de găurire. Avem maşina potrivită pentru orice unitate de producţie, indiferent de dimensiunea ei şi pentru orice utilizare individuală.

Unicontrol 12 - Producţia eficientă a reperelor individuale cu un grad ridicat de flexibilitate

Seria Unicontrol 12 poate fi dotată cu până la 4 arbori de scobitură şi 4 arbori de profilare cu reglare axială continuă. La acestea se adaugă toate agregatele suplimentare imaginabile pentru prelucrări orizontale și verticale.  Este de asemenea posibilă dotarea cu diverse variante de mese (de ex. pentru prelucrarea ferestrelor în unghi cu o înclinaţie până la 75°).

Cu Unicontrol 12 puteţi produce ferestre conform principiului de producţie a reperelor individuale, eliminându-se  frezarea cercevelei asamblate. Datorită folosirii mesei Vario prevăzută cu un ax radial, se pot folosi mai multe scule în zona cep - scobitura. Zona tampon dintre prelucrarea transversală şi cea longitudinală asigură o creşterea a capacităţii maşinii. Un singur operator este suficient pentru întreaga derulare a producției.

WEINIG Conturex: performanţă de vârf

Noua serie a centrelor de prelucrare Conturex  114 până la 226 deschide în domeniul construcţiei de ferestre o noua lume WEINIG.

Avantajele Conturexului existent sunt disponibile acum la toate clasele de performanţă. Fiecare Conturex preia  sarcinile a 5 maşini la o singură trecere: prelucrarea tuturor unghiurilor cunoscute, prelucrare longitudinală interior şi exterior, găuriri şi frezări.

Producţia de ferestre ramă cu ramă acum într-o nouă lumină: masa cu cleşti pentru o poziţionare precisă, flexibilitate crescută datorită magaziilor de scule cu până la 175 de poziţii şi fixarea mai multor scule de profil pe un sigur arbore. Producția completă de ferestre cu o singură fixare a elementelor cu  lungime maximă de 6 m, cu trecerea automată a acestora prin mașină.

Avantaje Conturex:

  • - prelucare completă cu o singură fixare pentru precizie maximă
  • - prelucrare fără schimb de scule chiar şi la loturi mici
  • - automatizare completă
  • - design modular pentru orice fel de cerinţă de capacitate