0268 472 159
office@sorinmihai.ro

Utilaje Weinig - Presare in panouri

Încleierea – procedura de viitor în prelucrarea lemnului

În domeniul lemnului masiv se folosesc pentru panouri, calupuri şi elemente pentru construcţii repere din lemn masiv încleiat.

Pentru a satisface cerinţele clienţilor se folosesc sisteme de presare moderne pentru îmbinarea lamelelor din lemn masiv. Prin aplicarea optimă se economiseşte mult adeziv şi se garantează o producţie sigură.

Sistemele automate de alimentare şi procesele în cadrul cărora se reduce timpul de întărire, de exemplu la PVAc la o fracţiune de secunda, sunt de asemenea reacţia la o cerere în continuă creștere pentru lemnul masiv încleiat. Pentru o valorificare optimă se produc panouri în cadrul proceselor de presare inteligente cu decalaj minim.

 

Dimter oferă soluţii tehnice optime prin gama sa de prese:

Seria ProfiPress L II : Performanţă şi flexibilitate pentru producţia dumneavoastră de panouri

ProfiPress L II din seria DimterLine este o presă de încleiat de capacitate mare cu tehnică avansată, care respectă totodată cele mai înalte standarde de siguranță. Tehnica modernă cu frecvenţă înaltă diminuează timpul necesar pentru presare şi întărirea fugurilor. Datorită procesului de presare complet automat şi a golirii mecanice a presei lucrați mai simplu și mai eficient. Patul de presare masiv constituie elementul cheie pentru o aliniere bună a lamelelor în timpul presării, asigurând un decalaj minim între lamele și o suprafață plană a panoului. Astfel obțineți un grad ridicat de exploatare a lemnului şi reduceți operaţiile ulterioare.

Seria ProfiPress L: tehnica de încleiere inteligentă

ProfiPress L este ideală pentru producătorii de panouri prețioase din lemn masiv. Flexibilitatea şi productivitatea excelentă permit chiar şi la producţii la comandă o performanţă zilnică extraordinară.  Efectuarea reglajelor în cei mai scurţi timpi, perioada redusă de presare şi întărire, exactitatea fugurilor şi suprafeţe fără decalaje pe verticală – toate la calitatea WEINIG.

Seria ProfiPress T: perfect adaptată la nevoile dumneavoastră

ProfiPress T este o presă în tacte cu trecere transversală pentru repere cu lungimi de până la 5500 mm. Prin tehnica avansată  este posibilă presarea panourilor de diferite lungimi şi lăţimi într-un singur ciclu de presare. Procesul de presare poate fi realizat în până la şase căi de presare, oferind producţiei dumneavoastră o mare flexibilitate la performanţe înalte.Totul la calitate WEINIG.

Dotarea o stabiliţi dvs. Profitaţi de sistemul modular al presei şi de multitudinea opţiunilor. Puteți opta pentru alimentarea din stânga, din dreapta sau bilateral respectiv Dvs alegeți pânza din zona de evacuare a presei.

Seria ProfiPress C: performanţă continuă

La ProfiPress C capacitatea ridicată intră în dotarea standard, aceasta începând de la cca. 800 m²/ schimb, cu menținerea calității superioare a încleierii. Pentru producția stratului de acoperire al parchetului stratificat, a panourilor pentru mobilier, a uşilor, ferestrelor, sicrielor și a grinzilor lamelare - ProfiPress C cunoscut şi sub numele de „ContiPress” sau „DFU” este de 40 de ani alături de dumneavoastră.  

ProfiPress C este ideal pentru producţia de serii mari. Care sunt cerinţele dvs.? Cu seria ProfiPress C se pot prelucra repere de lungimi începând de la 0,4 până la 16 m. Profitaţi de diversitatea opţiunilor de mecanizare şi construiţi-vă propria maşină, pornind de la dotări pentru alimentarea simplă sau pe mai multe căi până la agregate de tăiere integrate în procesul de evacuare. Împreună găsim soluţia perfectă!

Toate maşinile pot fi dotate în funcţie de cerinţele şi nevoile dumneavoastră. Printre acestea se numără diverse sisteme de aplicare a adezivului, soluţii de croire, mecanizări și dotări specifice pentru sistemele moderne de încleiere.