0268 472 159
office@sorinmihai.ro

Despre noi

Fondată în 1990, firma SORIN MIHAI, a fost creată, pentru a veni în ajutorul celor care doresc să prelucreze lemnul cu mașini şi tehnologii competitive de nivel european. De la înființare, firma a reprezentat, în mod exclusiv în România, cele mai mari firme germane şi elvețiene producătoare de mașini pentru prelucrarea lemnului.

Scurt istoric

Compania noastră a fost înființată, în aprilie 1990 ca firmă privată, având ca acționar unic pe D-l Ing. Sorin Niculae MIHAI.

Firma SORIN MIHAI S.R.L. este specializată în vânzarea de mașini, instalații şi tehnologii de prelucrare a lemnului de înalt nivel, competitive mondial. De la înființare, firma a reprezentat, în mod exclusiv în România, cele mai mari firme germane, elvețiene şi austriece, producătoare de mașini şi instalații pentru prelucrarea lemnului.

Ulterior, profilul firmei noastre a fost completat cu activităţi de montaj, punere în funcțiune, școlarizare personal, asistenţă tehnică şi service atât în perioada de garanţie cât şi post-garanţie. Odată cu darea în funcțiune a noului sediu de firmă activitatea a fost complectată cu furnizarea din depozitele proprii, în primul rând, a pieselor de uzură şi de schimb pentru mașinile şi instalațiile livrate precum şi a altor materiale necesare în procesul de prelucrare a lemnului, ca: scule, adezivi şi materiale de finisare.

Datorită dezvoltării şi modernizării sectorului de prelucrare a lemnului din ţara noastră, firma s-a găsit în faţa unei noi provocări. Activitatea de consultanţă desfășurată în anii de început ai firmei a fost completată cu cea de engineering. Azi firma realizează:

  • Proiecte tehnologice complexe pentru fabricarea mobilei.
  • Proiecte tehnologice pentru: prelucrarea lemnului masiv în cherestea, semifabricate, prefabricate, plăci din lemn masiv încleiat pentru fabricarea mobilei, semifabricate pentru uși şi ferestre, elemente din lemn masiv sau lemn încleiat pentru construcții.
  • Linii de finisare ecologice agreate de Uniunea Europeană.