0268 472 159
office@sorinmihai.ro

Adezivi Jowat

Adezivi Jowat

Firma Jowat este o firmă germană cu tradiţie de aproape 100 de ani în domeniul încleierior. Firma Jowat exportă produsele sale pe toate continentele, bucurându-se datorită calităţii produselor sale de un bun renume în acest domeniu. Produsele firmei Jowat, sunt destinate mai multor ramuri industriale de mare interes cum ar fi: industria lemnului, industria auto, industria textilă, industria ambalajului, industria alimentară. etc. Pentru industria lemnului, firma Jowat produce o gama foarte largă de produse cum sunt: adezivi pentru mobila (adezivi PVAc şi UF domeniul de rezistenţă D2, D3 - conf. DIN EN 204/205), adezivi pentru uşi şi ferestre (adezivi PVAc şi EPI, PUR domeniul de rezistenţă D3, D4 conf. DIN EN 204/205 si WATT’91-DIN EN 14257), adezivi pentru presa cu membrană, pentru îmbrăcat profile, pentru grinzi lamelare inclusiv cu certificare – DIN EN 301, adezivi de montaj, pentru maşinile aplicat cant – drept, curb, softforming şi postforming, pentru caserat, pentru furniruit, etc.
Firma Jowat investeşte în fiecare an în dezvoltarea produselor sale folosind cele mai noi tehnologii în domeniu, motiv pentru care vă recomandăm cu încredere produsele sale.

Adezivi PVAc

Adezivi PVAC în clasa de rezistenţă D2, D3 şi D4 pentru încleierea lemnului şi a produselor derivate (PAL, MADF, etc.). Se utilizeaza la fabricarea mobilei, parchetului, ferestre, usi, caserare etc.

Adezi de topire

Adeziv de topire EVA, PO, PU etc., utilizati pentru masinile de cant curb, drept, softforming, imbracat profile, montaj, ambalaje etc.

Adezivi PU

Adezivii PU prepolimer sunt adezivi de clasa superioara cu rezistente deoasebite utilizati mai ales in conditii de exterior  pentru mobilier de gradina, foisoare, grinzi lamelare, adezivi cu certificare pentru grinzi portante etc..